LAS VEGAS otvorio je na aerodromu privremeni ured za izdavanje dozvola za brak za parove koji se žele vjenčati u Gradu Grijeha na Silvestrovo. Otvoren od 26. do 31. prosinca, ured u međunarodnoj zračnoj luci Harry Reid namijenjen je prije svega parovima koji će se vjenčati 31. prosinca 2023.

“Postavljanje privremenog ureda za izdavanje dozvola za brak na aerodromu olakšava postupak parovima pružajući im više vremena da dožive predivnu novogodišnju atmosferu Las Vegasa”, rekla je Lynn Marie Goya, službenica okruga Clark za Las Vegas Review-Journal.

“Doček Nove godine već je jedan od najpopularnijih datuma za vjenčanja u Las Vegasu, a dodavanje čarobnog datuma 1-2-3-1-2-3 daje parovima još više razloga za slavlje u ovoj povijesnoj noći”, dodala je.

Najpopularnija destinacija za vjenčanja u Americi

Las Vegas, koji neki zovu i svjetskom prijestolnicom vjenčanja, najpopularnija je destinacija za vjenčanja u SAD-u iako neki kažu da je druga na svijetu iza Istanbula. Okrug Clark osnovao je privremeni ured za izdavanje dozvola za brak na aerodromu za Valentinovo 2018. i radio je svake godine osim 2021.

Doček Nove godine mogao bi postaviti rekord za najviše vjenčanja u jednom danu u Las Vegasu. Rekord od 4492 vjenčanja postavljen je 7. srpnja 2007. godine (7/7/7). Drugi najpopularniji dan bio je 11. studenog 2011. (11/11/11), kada je 3125 parova sklopilo brak u gradu.

“Uvijek su izuzetno popularni ovi posebni datumi. No kada to spojite s dočekom Nove godine, to je pravi spektakl”, rekla je Melody Willis-Williams, predsjednica Vegas Weddingsa, koja vodi više lokacija za vjenčanja.

Privremeni ured neće biti jedina opcija za parove koji dolaze u grad za praznike. Glavni ured u centru Las Vegasa, na adresi 201 Clark St., otvoren je od 8 ujutro do ponoći svaki dan, uključujući blagdane.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *