MNOGIMA koji su gledali božićni klasik Sam u kući pažnju je privukao izgled kuće obitelji McCallister. Prva dva filma snimana su u golemoj i predivnoj kući u Winnetki, nedaleko od Chicaga.

Vanjske scene snimane su oko kuće, dok su za snimanje scena koristili set napravljen unutar sportske dvorane u napuštenoj školi. Od interijera u ovoj kući za snimanje koristili su se dnevni boravak i veliko stubište u predsoblju. 

10 spavaćih soba, šest kupaonica

Kako u stvarnosti izgleda ova kuća neki su već mogli vidjeti 2011. godine kada ju je obitelj Abendshien odlučila prodati za 2.4 milijuna dolara. Oni su tu kuću kupili 1998., za 800 tisuća dolara manje. 

Kuća ima 10 spavaćih soba i šest kupaonica, a agentica za nekretnine Marissa Hopkins prije nekoliko godina objavila je YouTube video u kojem je pokazala kako izgleda kuća iznutra i izvana. 

Obožavatelji i dalje posjećuju kuću, posebice za vrijeme blagdana. Prije dvije godine Airbnb razveselio je mnoge i pružio obožavateljima priliku da provedu dan u kući Kevina i njegove obitelji. Tada je kuća bila uređena kao u filmu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *